Jacquelyn Jablonski per Vogue RUsi Mars 2012

Jacquelyn Jablonski paraqitet ne “Atlantic City” per Vogue Rusi Mars 2012, fotografuar nga Greg Lotus dhe stilist Ekaterina Mukhina.