Jennifer Lopez – V #76 Spring 2012

Jennifer Lopez paraqitet ne Ballinen e Revistes V#76 Pranvere 2012, fotografuar nga Mario Testino dhe stilist Carine Roitfeld, ajo ne fotogrfai eshte paraqitur si nje boksiere ku me posht mund te shihni disa nga fotografite.