Jessiann Gravel-Beland per L’Officiel Paris Prill 2012

Modelja Kanadeze Jessiann Gravel-Beland per L’Officiel Paris Prill 2012, paraqitet  ne rubriken ‘Paris, Dallas’, fotografuar nga Antonin Guidicci dhe stilist Alexandra Elbim.