Johanna Jonsson per Costume Norvegji Prill 2012

Modelja Suedeze Johanna Jonsson per Costume Norvegji Prill 2012 paraqitet ne rubriken ‘American Beauty’, fotografuar nga Mikael Schulz dhe stilist Hege Aurelie Badendyck.