Juju Ivanyuk per Vogue Turki Maj 2012

Modelja Ruse Juju Ivanyuk per Vogue Turki Maj 2012, paraqitet ne rubriken ‘Retro Waves’ fotografuar nga Luciana Val & Franco Musso dhe stilist Sebastian Kaufmann.