Karolina Mrozkova per Elle Rusi Mars 2012

Karolina Mrozkova modele Ceke  per Revisten Elle Rusi Mars 2012 paraqitet ne “Good Education”, fotografuar nga Matt Irwin dhe stilist Simon Robins.