Kate Upton per Harper’s Bazaar US Maj 2012

Modelja Amerikane Kate Upton per Harper’s Bazaar US Maj 2012, paraqitet ne rubriken’ The Shape of Things’, fotografuar nga Terry Richardson dhe stilist Andrew Richardson.