Katryn Kruger per Stella Mars 2012

Katryn Kruger modele nga Afrika e Jugut per Revisten Stella Mars 2012 paraqitet ne rubriken ‘Sharp Dressed Woman’, fotografuar nga James Meakin dhe stilist Charlie Harrington.