Kaviar Gauche 2012

Kontrast bardhë të paster me të zezë joshëse, dhe ngjyrë dielli e jep nje kontrast të bukur / vjeshtë 2012 Koleksioni nga Kaviar Gauche.

Më posht mund të shihni disa nga fotot.

[Source:vouge.de]
Përgaditur nga: Gresa Vokshi