Kristen Stewart per Elle Us Qershor 2012

Aktorja Amerikane Kristen Stewart per Elle Us Qershor 2012, paraqitet ne rubriken ‘She’s the Man’ fotografuar nga Tom Munro dhe stilist Joe Zee.