Lady in Drama

Aktorja Koreane Kim Nam Joo paraqitet ne ‘Lady in Drama’ per Harper’s Bazaar Korea Prill 2012, fotografuar nga Oh Joong Seok dhe stilist Mirim Lee, veshjet jane te markes Derercuny.