Lanvin Men’s Vjeshte/Dimer 2012 (prapa skenave)

Lavins veshje per meshkuj prezenton koleksionin vjeshte/dimer 2012 mjaft elegante nga Alber Elbaz dhe LucasOssendrijver.

fotot nga: James Bort