Lara Mullen per Vogue UK Prill 2012

Modelja Britaneze Lara Mullen per Vogue UK Prill 2012, paraqitet ne Rubriken ‘ The White Album’, fotografuar nga Josh Olins dhe stilist Lucida Chambers.