Leah de Wavrin per Marie Claire Spanje Maj 2012

Modelja nga Franca Leah de Wavrin per Marie Claire Spanje Maj 2012, paraqitet ne ‘Azul Indico’ fotografuar nga Seiji Fujimori dhe stilist Florence Reveillaud.