Lily Donaldson per Vogue Spanje Maj 2012

Modelja Angleze Lily Donaldson per Vogue Spanje Maj 2012, paraqitet ne rubriken ‘1, 2, 3… Splash’, fotografuar nga Alexi Lubomirski dhe stilist Belen Antolin.