Lindsay Ellingson per Interview Rusi Maj 2012

Modelja Amerikane Lindsay Ellingson per Interview Rusi Maj 2012, paraqitet ne rubriken ‘Love Story’, fotografuar nga Guy Aroch dhe stilist Gro Curtis.