Lisa Cant dhe Darla Baker per Harper’s Bazaar Singapor Prill 2012

Modelja Kanadeze Lisa Cant dhe Amerikanja Darla Baker paraqiten ne ‘Tutti Frutti’ per Harper’s Bazaar Singapor Prill 2012, fotografuar nga Simon Upton dhe stilist Kenneth Goh.