Marni per H&M (Pranverë 2012)

Kujdes: Koleksioni i ardhshëm për H&M do të ketë dizajner Consuelo Castiglioniq që është drejtor kreativ i Marni-t . Marka italiane është e njohur për ngjyrat e gjalla dhe modelet ekstravagante dhe kanë filluar koleksionimin nëpër butiqet suedeze të modës 2012 (H&M), këto informata janë nga H&M.

 

Koleksionii Marni për H&M fillon më 8.05.2012, dhe nga kjo datë në butiqe do të ketë bizhuteri, këpucë, çanta dhe shalle si për femra ashtu edhe për mashkuj. “Të gjithë këtu në H&M e dëshirojnë Koleksionin e ri. “Teshat duken fantastike”, është shprehur Consuelo Castiglioni. Margareta van den Bosch, këshilltarë në H&M thotë: “Koleksioni për H&M do të arrij në kohë shumë të përshtatshme, dhe me këtë koleksion pritet një super pranverë.”

ti hedhim një sy paraprakisht linkut:

Pëgaditur nga: Gresa Vokshi