Marni prapa skenës për reklamën e H&M

 

 

Shikojeni përmbledhjen e Marnit në H&M të përgaditur nga Sofia Coppola. Ky koleksion pritet të jetë një nga koleksionet më të dashur ndonjëherë. H & M është i njohur për bashkëpunimet me disenjatorët më të mirë, dhe për koleksionet e tyre, por ky koleksion pritet të jetë fitues. Koleksioni pritet të dal me 8 Mars, por vetëm në dyqane të përzgjedhura. Prandaj sigurohuni që të jeni herët në këto dyqane për ti parë këto artikuj, sepse zëra të shumtë thonë se shenja “e shitur” do të jetë aty që në ditën e parë.

 

Përgaditur nga: Gresa Rexhepi