Melissa Stasiuk Vogue Rusi Prill 2012

Modelja nga Argjentina Melissa Stasiuk paraqitet ne ‘To Cross the Border’ per Vogue Rusi Prill 2012, fotografuar nga Richard Bush dhe stilist Veronique Didry.