Melissa Tammerijn per Revisten Tush Pranvere 2012

Modelja Holandeze Melissa Tammerijn paraqitet ne ‘In Two Minds’ per Revisten Tush #27 Pranvere 2012, fotografuar nga Txema Yeste dhe stilist Bernat Buscato.