Missoni | koleksioni para-vjeshtë 2012

Angela Missoni prezantoji koleksionin para-vjeshtë 2012 para disa ditësh.  Ky koleksion është veçanarisht për ditët e ftohta të vitit të ardhëm. Tifozët e markës do të jenë të lumtur, duke veshur keto veshje të rahatshme në ditët e vjeshtës.  Koleksioni theksohet në: ponço të gjata me ngjyra vjollcë dhe ngjyrë gri, jelekët njëashtu shumë ngjyrshe, si dhe veshjet e zakonshme të  quajtur nga familja Missoni si “pelliccia.

 

[photo source: style.com]

 

Pëgaditur nga: Edisa Shahini