Movie meets Fashion

Movie meets Fashion ishte sfilata e disejnatores Miuccia Prada ku protagoniste ne sfilaten e saj ishin:  Gary Oldman, Adrien Brody, Tim Roth, William Dafoe, Garrett Hedlund, Jamie Bell dhe Emile Hirsch… keta emra qe i lexoni ne listen e mysafireve ne Golden Globe, kesaj radhe vijn me ndryshe se herave tjera. Ishin keta qe  prezentuan koleksionin e Miuccia Prada Vjeshte/Dimer 2012 ne Milano. Me posht mund te shihni disa nga foto e ketij koleksioni.

[source:thefashionisto.com]