Muza e re e Dolce Gabbana’s

Felicity Jones eshte muza e re e D&G per KHOL Collection- linje e grimit, ku Domenico Dolce dhe Stefano Gabbana kane vendosur qe muza e tyre e re per shtepine e modes D&G te jete nje “Brit Indie Star”.

[Source: elle.com]
Pergaditur nga: Drenusha Xharra