New York Fashion Week Fall 2012 | Street Style Part 1

Meqenëse moti në New York mban shumë ftohtë dhe me rreshje dëbore, adhurueset/ashuruesit e modes të cilët moren pjesë në javen e modës në New York – për koleksionet vjeshtë 2012, nuk hezituan aspak që të vishen shik dhe ndoshta edhe të ngrihen nga të ftohti me sandale ose këpucë të verës. Tjetër inovacion për motin e ftohtë te dimrit janë akesorët sikur çantat e dorës “clutch” dhe çantat e krahut.

Përgaditu nga: Edisa Shahini