New York Fashion Week Fall 2012 | Street Style Part 2

Fotografi Phil Oh nuk mungon asnjëherë gjatë javëve të modes. Pa marrë parasysh kohes( motit) është, ai vazhdon t’i ndjekë adhuruesit e modes kudo dhe në çdo kënd të rrugës ku ata janë.

[Source: streetpeeper.com]

 

Përgaditur nga: Edisa Shahini