Nykhor Paul per Mara Hoffman Pranvere 2012

Modelja Sudaneze Nykhor Paul paraqitet ne kampanjen e Mara Hoffman Pranvere 2012, me fotografi nga Olivi Malone, floket: Christopher Harper, grimi: Kristi Matamoros dhe stilist Andrea Heulse.

[Source:marahoffman.com]