Oh Marlene

Ajo cka ne vitet e 20-ta interpretohej “SKANDAL”, ne ditet e sotme eshte nje pjese e pa ndare e garderobes tuaj: PANTALLONA MARLENE. Ajo i kthej ne mode pantallonat e meshkujve ne forme cigare ne dekaden e arte te modes prandaj dhe quhen pantallona MARLENE.

Gjithashtu kete vit Pantallona Marlene me modelin e drejt-prere me bel te ngusht jane mjaft ne mode.

Në kombinim thote: Më pak është më shumë!

Marlene Dietrich Style

Olivia Palermo me nje kombinim extravagant

Foto nga: Gresa Vokshi

Gjithashtu Lady Gaga me nje kombinim si “Gaga”

 

Pëgaditur nga: Gresa Vokshi