Olivia Palermo per Elle Ukrahine Prill 2012

Modelja dhe aktorja Olivia Palermo paraqitet ne ‘Visiting Fairy Tales’ per Elle Ukrahine Prill 2012, fotografuar nga Andoni dhe Arantxa dhe stilist Natalia Osadchaya. Visiting Fairy Tales eshte emri i emisionit televiziv popullor per femije qe transmetohej ndermjet viteve 1970-1980 ne televizionin Sovjetik.