On the Streets of Milan (Milan Fashion Week 2013)

Milan Fashion Week 2013,

Kur se pari Nathalie na dergoj keto foto me shkoi ndermend thenja e famshme e Coco Chanel ( ” Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening”). Moda nuk eshte vetem ajo cfare e shohim ne pasarela por me se shumti eshte ajo se ne cfare e bejme , cdo njeri e ka stilin e vet personal dhe ajo se si i kombinon gjerat se si duket jo si nje cope materiali po si nje komplet eshte speciale sepse sic thojne moda shkon dhe vjen kurse stili eshte pergjithmone.

Nathalie-Alavoine-(21)-(853x1280)

Nathalie-Alavoine-(20)-(853x1280) Nathalie-Alavoine-(22)-(845x1280) Nathalie-Alavoine-(19)-(866x1280) Nathalie-Alavoine-(18)-(853x1280) Nathalie-Alavoine-(17)-(1280x853) Nathalie-Alavoine-(16)-(853x1280) Nathalie-Alavoine-(15)-(853x1280) Nathalie-Alavoine-(14)-(853x1280) Nathalie-Alavoine-(13)-(853x1280) Nathalie-Alavoine-(12)-(1280x853) Nathalie-Alavoine-(11)-(853x1280) Nathalie-Alavoine-(10)-(640x960) Nathalie-Alavoine-(9)-(853x1280) Nathalie-Alavoine-(8)-(853x1280) Nathalie-Alavoine-(7)-(853x1280) Nathalie-Alavoine-(6)-(853x1280) Nathalie-Alavoine-(5)-(853x1280) Nathalie-Alavoine-(4)-(853x1280) Nathalie-Alavoine-(3)-(853x1280) Nathalie-Alavoine-(2)-(853x1280)

Nathalie-Alavoine-(1)-(853x1280)

Nathalie Alavoine,

bb photographe

Milan Fashion Week 2013