On the Streets of Paris (Paris Fashion Week 2013)

Paris Fashion Week 2013 (on the streets of Paris),

And once again the truly amazing photographer Nathalie Alavoine  sent us some pictures from Paris Fashion Week. Every ones sense of style changes and we can’t even expect people to have the same likes, we see that perfectly in these photos, a bit of gothic , punk , modern and of course classy but what marvels me the most is that when we attach the pictures all together its like these people know each other they work perfectly together, and thats fashion my friends

Edhe një herë fotografja e mrekullueshme Nathalie Alavoine na ka derguar foto por tani nga Paris Fashion Week. Cdo kush e ka nje mendim dhe shije të ndryshme për modë dhe nuk mund të presim që cdo njeri te ketë pëlqimet e njejta, këtë  më së miri mund ta shohim në këto foto, pak gothic, punk, modern dhe classy por ajo që më mahnit mua është qe po ti bashkojmë të gjitha këto foto bashk duket sikur këta njerëz ta njohin njëri tjetrin  ata shkojnë në mënyrë perfekte me njëri tjetrin , dhe kjo është moda miqt e mi.

Fashion-Week-Paris-(1) Fashion-week-Paris-(2) Fashion-Week-Paris-(5) Fashion-Week-Paris-(6) Fashion-Week-Paris-(808) Fashion-Week-Paris-(2727)

 
  • alixdebeer.com

    Loool the guys on the segway! I saw them at least twice coming like that to défilés!
    Alixxx
    http://alixdebeer.com