Palltot e Gjata

Ato janë të preferueshme për sezonë të vjeshtës dhe dimrit, mirëpo këtë vit të domosdoshme të padiskutueshme. Palltot e gjata deri në tokë të dizenjuara nga më të famshmit: Rodarte, Hermes,Michael Kors dhe Giorgio Armani, I kanë bërë me dizajne më të thjeshta dhe më të lehta që trupi t’andiejë rehatinë e tyre.

[photo source: vogue.co.uk]


Pëgaditur nga: Drenusha Xharra