Po ose JO: per 2 TONE LIPS & 2 TONE Hair

2 Tone Lips, per nje pamje te bukur dhe jo te zakonshme, por ndoshta jo te perdoret gjate gjijthe kohes (vetem ne raste te caktuara), dhe prefedoret qe mos te jete e ngarkuar me grim tek pjesa e larte e fytyres ( tek syte).

Gjithashtu 2 Tone Hair, nje trend i cili eshte pelqyer dhe nga shume yje boteror. Nje pamje me ndryshe nga ajo qe mund te hasni zakonisht po qe duket mjaft bukur duke kombinuar ngjyra nga e erreta ne te leht. Duke mos i lene anash dhe kontrastet te cilat bien ne sy mjaft shume dhe qe nje nder ato qe kane “eksperimentuar” kete lloj jane Lady Gaga, Nicki Minaj te cilat ne pamjen e tyre nuk eshte se jane dukur aspak te zakonta (ndoshta edhe cuditshem).

[2 tone hair, photo source: dailymakeover.com]

 

Pëgaditur nga: Gresa Vokshi


 
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100003045271622 Arian Rebeli

    popopopopo haha

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100003045271622 Arian Rebeli

    popopopopo haha