Roxane Glineur per Prestige Hong Kong Maj 2012

Modelja Belge Roxane Glineur per Prestige Hong Kong Maj 2012 paraqitet ne rubriken ‘Exotic’ fotografuar nga Andoni & Arantxa dhe stilist Michelle Bagnara nga Emilio Pucci, Mami, Mochino etj.