Samantha Gradoville nga Jean-Francois Campos per L’Express Styles Mars 2012

Samantha Gradoville  ishte e perzgjedhura  apo e duhura nga Jean Francios Campos per L’Express Styles Mars 2012, e cila eshte e veshur me brende si Gucci, Burberry Prorsum, Max Mara dhe Dior. Me posht mund te shihni disa nga fotot.