Scarlett Johansson’s Best Red-Carpet Looks

Kariera e saj filloi heret dhe njihet per madheshtine e saj  qe e sjelle ne tepihun e kuq. Ikone qe njihet me: buze te kuqe, floke natyrale te bardha dhe  trup te sexy.

[Source: vogue.com]
Pergaditur nga Drenusha Xharra