Sfilata e studenteve te shkolles Evolucion

Sfilata e studenteve te shkolles Evolucion u mbajt me daten 22.10.2012 me crast u prezentuan punimet e studenteve te diplomuar (gjeneratea  2009/2010) departamenti dizajni i modes. Me posht mund te shihni dhe disa fotografi ku me se miri tregojne per punen e tyre dhe stilin te cilin ata/ato kane zgjedhur per kete prezentim te tyre te pare profesional.