Si të organizoni një treg të dorës së dytë?

Dëshironi të “hiqni qafe” rrobat e juaja të vjetra? A mos keni orendi të vjetra që ju nuk i përdorni më? Mënyra më e lehtë është që vetëm ti hedhin ato. Megjithatë, ka zgjidhje të tjera ku ju mund ti bëni njerëzit të lumtur dhe njëkohësisht të fitoni disa para!

Përbërësit për një treg të suksesshëm:

– Gjeje një hapësirë ​​të mirë: ju mund të organizoni një treg të dorës së dytë mbrenda, por edhe jasht. (në varësi të motit)

– Një treg I dorës së dytë është një ngjarje që bëhet së bashku:  Gjeni miq të tjerë që gjithashtu duan të shesin gjërat e tyre.

– Përpiquni që të dekoroni sa më bukur tenden tuaj: Kjo do të tërheqë më shumë njerëz

– Punësojeni një DJ

– Kënaquni!

Pëgaditur nga: Gresa Rexhepi, (Origjinali është në gjuhën Angleze, ndërsa në shqip e përktheu dhe përshtati Margiona Kastrati)