Smart & Cool | Men’s fashion for Fall/Winter

Stili i vendeve veriore  ju siguron veshje të mrekulluëshme për stinën e vjeshtës dhe dimrit. Shih fotografitë më posht, se si mund të kombinohen disa pjesë të thjeshta të cilat japin dukje „smart dhe cool. „

1. Një mbi një

Nëqoftese doni të vishni xhemper apo një pullover ndër kostumit: atëhere duhet të zgjidhni materialin e hollë. Por nëqoftëse moti ftohet, ju mund të vini një shall dhe dorashka.

2. Worker-Look

Në modë kthehen përsëri xhinsët me prerje të gjëre. Ato ju mund t’i vishni me ndonje xhemper të thurrur. Meqë çantat e shpinës janë në rikthim, atëhere Beanies do të mbesin të njohura gjithmonë

3. Country-Style

Kombinoje këtë model me stil ekstra. Dhe ju mund t’i tregoni çizmet tuaja  duke i shkurtuar pantallonat.

4. Allroundtalent

Në qoftëse jeni guximtar për t’i kombinuar ngjyrat, ateherë një Parkë funstionale (xhaketë) me kapelë mund të vishet me kostum, i cili është kombinim i shkëlqyer për vjeshtë dhe dimër.

[Source: hm.com]

Pëgaditur nga: Edisa Shahini