So Who’s Feeling Blue?

Modelja nga Afrika e Jugut Katryn Kruger paraqitet ne ‘So Who’s Feeling Blue?’ per Revisten Stella Prill 2012, fotografuar nga James Meakin dhe stilist Charlie Harrington.