Sonia Rykiel Vjeshte – Dimer, Koleksioni: Te gatshme per tu veshur

Sonia Rykiel, dizajnere pak sa kontraverse por njera nder te vetmet qe perdor materiale peri, skotish dhe materiale te leshta. Me poshte mund te shihni disa foto nga koleksioni i saj per vjeshte dimer 2011/2012

 

 
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001360450889 Esi Essi

    koleksion super. :)

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001360450889 Esi Essi

    koleksion super. :)