Street Impressions | Aty ku rrugët shëndërohen në pasarela të modes

Meqe javët e modës për kolekcionet pranverë 2012 gati që kanë mbarruar, kjo s’do të thotë që neve jemi merzitur duke i vështeruar veshjet e njerëzve të cilet kanë qëne gjatë javës së modes në New York, Londer, Milano dhe në Paris. Gjerësa të gjithë e dijm që moda e vertetë gjindet jasht tenderëve, unë kërkova fotot më impresionante të street style.

Që nga redaktorja dhe ikona e modes si Taylor Tomasi Hill dhe Anna Dello Russo e gjerë tek modelet Hanne Gaby Odiele dhe Iekeline Stange, fotografitë janë të realizuara nga Tommy Ton dhe Mr. Newton, très  chic – no?

Detale,

[photo source: jakandjil.com,  style.com, harpersbazaar.co.uk]


Pëgaditur nga: Edisa Shahini