Styling Tips

c600x628

Stil shumë urban I cili nuk do të del kurrë nga moda, e frymëzuar pak nga francezët dhe italianët.
Bluza : Pocket Tee RVCA
Pantolonat e shkurtë : 21 MENS Cut-Off Denim Shorts- Light Wash

Patiket : Maison Martin Margiela

Syzet : Poppy Square Sunglasses

c600x489

 

Go rock or go home është thënja për sot, dicka që mundet të veshët për ditë dhe natë, ngjyra e zezë si gjithmonë na jep përshtypjen e elegances kurse stili rock e tregon një “egërsi” tek stili yt

Bluza : Maison Martin Margiela – Embellished Cotton Top

Pantolonat e shkurtë : Theory Rizda washed-leather shorts

Këpucët : Jeffrey Campbell Everly Buckle Leather Ankle Boots

Ora dhe unaza nga Swarowski

Syzet : Tom Ford Nastasya