Stylish tips

beyonce 1

 

Një “fashion guru” për ne është Beyonce, gjithmonë e veshur me klasë, shumë chic dhe street ku kombinimi me “florar print” dhe “animal print”  ja jep nje pamje shumë rinore.
Në foto : PROENZA SCHOULER Floral Skirt Dress

Pull & Bear Colour Sandals

DOLCE & GABBANA Miss Escape Leopard Print Tote Bag

Jigsaw City Bowler

Heidi London Round Frame Sunglasses.

coctail 1

Coctail Wear

Në fotografi : Fundi : Chloe Metallic Jacquard Skirt

Këmisha : Chloe sleeveless ruffled blouse

Aksesorët : Dorothy Perkins cream leather look cuff

Këpucët : Sophia Webster, Mollie Polka-Dot T-Strap Sandal