Suvi Koponen per Vogue Uk Korrik 2012

Modelja Suvi Koponen per Vogue Uk Korrik 2012, paraqitet ne rubriken ‘A Vlean Slate’ fotografuar nga Josh Olins dhe stilist Lucida Chambers.