T’Danes Aksesore unik (handmade)

T’Danes prezenton nje pune mjaft kreative me shume shije  per te gjithe ata qe jane te apasionuar ne aksesore. Cka eshte ‘T’Danes’, cka punon na tregon vet Dana.

T’Danes punon qafore, vathe dhe stoli te zakonshme varese te çelesave e shume te tjera. Keto jane aksesore t’cilat i japin theks stilit te veçante te çdonjanes qe i perdore. Perderisa varset e çelsave jane aksesore ma shume me rol praktik, prej nevojes qe t’i bajne çelsat ma lehte me i gjete dhe bajte me veti, luckycharms kane rol puro estetik, tue ba çanten (e cila mund te jete e zakonshme dhe jo unike, pra produkt masiv) te duket krejtsisht ndryshe. Keto aksesore jane te punueme prej rruzave te ndryshme, prej kristaleve, metalit, polimerit, akrilikut, drunit, rruze-kockes (ashtit), rruzave te xhamit (lampwork).

https://www.facebook.com/Danushe5

[Source: facebook.com/Danushe5]

Se shpejti do te keni mundesine qe ti keni dhe ne Kosove keto punime dore te bukura dhe kreative me cmime te volitshme.