THE LOOK: Cat Eyes

Elizabeth Taylor,Sophia Loren, Briggite Bardot , Kate Moss… “Nese legjendat e ekranit dhe supermodelet betohen ne “Cat-Eye” llajnerin, a nuk do te duheni edhe ju?” thote  Kari Molvar.

[Source: style.com]
Pergaditur nga: Drenusha Xharra