The New Fifties Vogue Kine Mars 2012

Te perzgjedhurat e rubrikes ‘The New Fifties’ per Vogue Kine Mars 2012 ishin Modelja Ruse Natasha Poly dhe ajo Braziliane Isabeli Fontana, fotografuar nga Inez van Lamsweerde dhe Vinoodh Matadin dhe stilist Nicoletta Santoro.