This week’s style icon: Elin Kling

Kush është Elin Kling? Ajo është një bllogere suedeze e modës. Blogu I saj “Style by Kling” është bllogu më i madh I modes në Skandinavi, në vitet e fundit. Në dy vitet e fundit, ajo ka zgjeruar ndikimin e saj në botën e modës, duke punuar së bashku me Christian Remröd në bllogun e tyre bazë Nowmanifest. Kjo është një bazë bllogingu  për disa nga bllogjet më të mëdha të modës në botë, si:  Bryanboy, Fashiontoast dhe Everything but the Dress. Shikoni disa nga fotografitë e saj, ku ju mund të shihni diversitetin e stilit të saj!

[Source:elinkling.net]

 

Përgaditur nga: Gresa Rexhepi