TOP 10 MOST STYLISH WOMEN OF ALL TIME

Brigitte Bardot fiton vendin e parë. Ikona franceze B.Bardot është votuar femra më me stil prej e të gjitha kohërave, duke i mundur ikonat tjera të modës Audrey Hepburn, Grace Kelly dhe Marilyn Monroe.

Gjatë viteve të 60-ta ajo fiton vendin e parë dhe sot më tutje, e lë prapa një ikonë tjetër të modës Elizabeth Taylor ta zë vendin e dytë, kurse në vendin e tretë dhe katër qëndrojnë Victoria Beckham dhe Cheryl Cole.

Duke e festuar Top Dhjetshën e femrave më me stil të të gjitha kohërave, kemi zgjedhur disa fotografi prej të cilave mund t’I shiqoni. Knaquni!

 

 

Pëgaditur nga: Drenusha Xharra

 

 
 • http://www.facebook.com/profile.php?id=1409360502 Gerta Begolli

  I would change Cheryl Cole and put Kate Moss in this list :)

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=1409360502 Gerta Begolli

  I would change Cheryl Cole and put Kate Moss in this list :)

 • http://twitter.com/DONIKAPLLANA Donika Pllana †

  Sa e pavend Vicotria Beckham me qen e 3ta kur njeri nder kritiket me te medhenj te modes Mr.Richard Blackwell ne listen e tij te famshme per veshjen me te mire dhe me te keqe te yjeve shpesh here e ka vendos V.Bechkam te paren, por jo vetem ky po edhe shume te tjere :)

 • http://twitter.com/DONIKAPLLANA Donika Pllana †

  Sa e pavend Vicotria Beckham me qen e 3ta kur njeri nder kritiket me te medhenj te modes Mr.Richard Blackwell ne listen e tij te famshme per veshjen me te mire dhe me te keqe te yjeve shpesh here e ka vendos V.Bechkam te paren, por jo vetem ky po edhe shume te tjere :)